Karry er et blandingskrydderi. I Indien er det udbredt at man i familien har sin egen “opskrift” på karry. Ingredienserne kan være: gurkemejeAnvendelse Giver ris den skønneste gule farve. Bruges som e... More, chiliAnvendelse Anvendes til samme retter som cayennepeber. Er og... More, ingefærAnvendelse Anvendes i bagværk, desserter, til sylting og ti... More, kanelKanel er bark fra kaneltræet og et af verdens ældste krydd... More, korianderAnvendelse Især velegnet til sildemarinader, risretter, bag... More, nellikeAnvendelse Anvendes til bagværk, desserter, syltning, lever... More, muskatAnvendelse Muskatnød og -blomme anvendes til spinat, kål o... More, peberAnvendelse Hvid peber anvendes i lyse retter og hvide sovse.... More, kommenAnvendelse Anvendes i bagværk, gullasch, målretter, ost, s... More og bukkehornsfrøTrigonella foenum-graecum. Kommer fra frugten af en etårig ... More.
Anvendelse
Velegnet til fisk, kød, fjerkræ, salat mv.
Husk at karry skal svitses.